Sinds de oprichting in 2000 heeft deze familiezaak al een hele evolutie ondergaan: van puur recreatieve lessen op woensdagnamiddag tot een dansschool die in het hoofdseizoen alle dagen geopend is en een aanbod heeft voor zowel recreatieve als competitieve dansers.

Als familiezaak staan we garant voor het gevoel van thuiskomen zodra u onze dansschool binnenstapt.

Daarnaast werken we bijna uitsluitend met gediplomeerde lesgevers (of lesgevers in opleiding) waardoor we steeds kwalitatieve lessen kunnen aanbieden. Tevens komen de meeste lesgevers uit onze eigen lessen voort en zetten ze de filosofie van onze dansschool ook verder.

Ben je op zoek naar een uurtje ontspanning in de week? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wil je echter meer? Ook dan vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt!

 • Wie is wie?
 • Het Danscenter
 • Shows
Tab 1
 • Stacks Image 3546
  Steven Benou

  Steven heeft JayBeeS Dancers samen met zijn zus Jessica opgericht. Steven begon zijn danscarrière op 10-jarige leeftijd. Hij won verscheidene Belgische kampioenstitels Streetdance en Freestyle/Disco, dit zowel bij Dansliga als BULDO. Hij werd in 2000, samen met Jessica, 27ste op het WK Showdance te Riesa.
  Als gepassioneerd danser volgde hij les in verschillende stijlen bij Jac Delsing (Jazz), Kris De Jonghe (Streetdance), Gretel Ghyselinck (Freestyle/Disco) en vele andere. Ook volgde hij workshops bij o.a. Lars "Larz" Schuyjlinck (NL), Patrick Nahafahik (NL), Eddie Morales (USA), Marty Kudelka (USA), Kenny Wormald (USA) , Joy Smith (ZUMBA - USA) en Culture Shock San Diego (USA). Na vele jaren in het wedstrijdcircuit te vertoeven en op te treden op o.a. Ketnet Pop, Big Brother (Slotshow) en Pennenzakkenrock, begon hij zelf les te geven. Hij is grotendeels autodidact, maar volgde later de opleiding "initiator Hedendaagse Dans" ingericht door de VTS, waar hij later ook lesgaf op de cursus "Instructeur B Streetdance" en heeft hij de opleiding "Initiator Streetdance" mee vorm gegeven. De laatste jaren heeft Steven zich gespecialiseerd in alle aspecten van Streetdance. Naast zijn activiteiten als lesgever en zaakvoerder bij JayBeeS, geeft hij ook les in en runt hij mee de dansschool die zijn vrouw heeft opgestart in Bilzen. Daarnaast was hij verschillende jaren vast lesgever bij  Dansstudio Ijvi Hagelstein (Studio100). Hij geeft ook vele stages en workshops voor SPORTA, Dansliga, Jeugd&Dans, Vlabus,... . Je kan hem ook terugvinden als jurylid op verschillende wedstrijden waaronder deze van Danssport Vlaanderen en het "Holland Streetdance Spektakel". Jaarlijks trekt hij naar verschillende landen om zich bij te scholen in de laatste trends van de urban genres.
  Streetdance,Popping,Smileys,Boys
  01
 • Stacks Image 3555
  Raf Van Puymbroeck

  Raf is geboren in 1994 en begon zijn danscarrière toen hij 7 jaar was. Hij is begonnen met Streetdance, maar al snel volgde hij verschillende stijlen; Streetdance, Jazz, Modern, Girly,… Hij volgde reeds les bij Nationale topchoreografen, o.a. bij Isabelle Beernaert (Modern), Vincent Vianen (Streetdance), Laurent Flament (Jazz), Kris De Jonghe (Streetdance), Kathy Nagels (Modern), Steven Benou (Streetdance),… Op zijn 16 jaar is Raf naar Los Angeles gereisd om zijn danshorizon te kunnen verbreden, en daar heeft hij in de gerenommeerde ‘Debbie Reynolds Studios’ en ‘Movement Lifestyle’  les gevolgd bij internationale topchoreografen als Keone Madrid, Chachi, Ian Eastwood, Shaun Evaristo, Kyle Hanagami, Andye J, Nika Kljun, Quick Crew,… Al sinds hij 11 jaar is doet Raf wedstrijden mee, zowel wedstrijdformatie Streetdance als Streetdance solo. Zowel bij BULDO als bij Dansliga Sportfederatie Vzw heeft hij al op verschillende kampioenschappen een podiumplaats bemachtigd. In 2009 werd hij kampioen op het Open Nederlands Kampioenschap Streetdance te Cuijk (NL) in de categorie ‘Junioren’. In zowel 2012 als in 2013 heeft hij de titel van Belgisch Kampioen solo in de Topklasse 16+ bij Dansliga Sportfederatie Vzw in de wacht gesleept. Naast les volgen en deelnemen aan wedstrijden treedt hij ook geregeld op, hij heeft o.a. op een evenement van Nike opgetreden en was in de eindejaarsaflevering van Familie op VTM te zien in 2011. Sinds 2011 is Raf zich aan het verdiepen in lesgeven, coaching en choreograferen, want zijn droom was om van dansen zijn beroep te kunnen maken; en die is in vervulling gegaan.
  Van 2012 – 2015 studeerde hij Bachelor Secundair Onderwijs Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie.
  Nu werk Raf als docent aan Hogeschool Thomas More in Turnhout. Hij geeft Dans & Ritmiek, Streetdance en didactiek fitness verspreid over 2 richtingen: Bachelor Sport & Bewegen en Bachelor Secundair Onderwijs Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie.
  Daarnaast haalde Raf in 2016 de titel Mr Gay Belgium 2016 én Mr Gay Europe 2016 binnen waar hij veel ervaringen opdeed in de media & showbizz. Ook startte hij projecten op voor een holebi- en transgender vriendelijke sportomgeving.
  Girly,Jazz,Disco
  11
 • Stacks Image 3558
  Bram Luyts

  Bram is na een succesvolle carrière in het keurturnen overgeschakeld naar breakdance. Sindsdien probeert hij elke vrije moment in te vullen met oefenen.
  Bram heeft intussen al een heleboel ervaring opgedaan als lesgever bij JayBeeS en nog een dansschool in Mol en Olen. Ook BLOSO rekent op Bram als lesgever op hun jaarlijkse kampen. Hij geeft ook vaak workshops en cursussen over heel Vlaanderen. Bram heeft ook al vaak op het podium gestaan voor o.a. G-star en Kate Ryan. 
  In het wedstrijdcircuit van BULDO is Bram in 2009 Belgisch kampioen Breakdance geworden en ook zijn prestatie op de "Kunstbende" is niet van de minste: in de voorronde van Turnhout eindigde hij als eerste en op de grote finale tweede.
  Wil je hem zelf aan het werk zien? Klik dan snel hier voor een filmpje!
  Breakdance
  07
 • Stacks Image 3569
  Steffi Maggen

  Enthousiast, gemotiveerd en doelgericht zijn drie woorden die Steffi perfect beschrijven. Als kleuter maakte ze in haar slaapkamer al heel choreografieën en dit zal absoluut nog niet meteen ophouden als het aan haar ligt. Haar passie voor dans is groot en ze doet niets liever dan deze passie delen met andere mensen. Ze geniet van vele stijlen, zoals streetdance, disco, koppeldans en ballet. Haar hart heeft ze echter verloren aan hedendaags, modern & jazz. Bijgevolg rolt, draait en springt Steffi door het leven, op zoek naar nieuwe uitdagingen en nieuwe mensen om deze liefde door te kunnen geven.
  Modern,Kleuters
  08
 • Stacks Image 3575
  Tom Van Puymbroeck
  Streetdance,Boys
  12
 • Stacks Image 3578
  Jasmin Van Aken

  Jasmin Van Aken (21) is een allround danseres, al ligt haar focus op modern. Met jarenlange podiumervaring (stadsschouwburgen, tv, festivals, zomertour, artiesten,...,) weet ze hoe ze moet performen, maar lessen volgen en bijleren blijft centraal staan. Zo volgde ze reeds les van verschillende choreografen in binnen- en buitenland. Ze ging zelfs naar L.A. om haar kennis bij te schaven. Naast haar studies, revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, traint ze wedstrijddansers, geeft ze les en stond ze met CompAni-one (Olv Anneke Ghysens) in de finale van Belgium's got talent 2018!

  In haar lessen kan je je verwachten aan technische oefeningen, krachtuithouding en choreografie met invloeden vanuit modern en jazz.
  Modern
  09
 • Stacks Image 108082
  Gio Buttiens

  Gio is afgestudeerd als bachelor Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie in 2011 aan de Katholieke Hogeschool Leuven. Het was tijdens deze studies dat hij de dansmicrobe te pakken kreeg en is sindsdien niet meer gestopt. Zijn carrière als danser startte hij in twee Vlaams-Brabantse topdansscholen, Aike Raes en DMS, waar hij les volgde bij respectievelijk Robin Brys en Majid Ghadiri.
  Niet lang daarna is hij beginnen lesgeven in Kessel-lo waar hij nu toch al vijf jaar de Streetdance groepen onder zijn hoede neemt. Vorig jaar ontdekte hij JayBeeS en was meteen verkocht. Toen hij gevraagd werd om ook hier enkele lessen voor zijn rekening te nemen, zei hij natuurlijk niet nee. Daarnaast is hij ook nog actief doorheen het jaar als docent bij Danssport Vlaanderen, Fedes en Sporta en maakt hij sinds twee jaar ook deel uit van het docententeam van de initiator dans (nu Urban dance). Om ervoor te zorgen dat hij blijft groeien als danser, volgt hij les bij Steven Benou, Raf Van Puymbroeck, Robin Brys en Marijn Celea.
  Ook volgt hij workshops in binnen- en buitenland bij choreografen als Matt Steffanina, John Graham en Eric Richardson. Ten slotte trekt hij elk jaar steevast naar Pineapple Studios om te genieten van hun kwalitatieve lessen. Sinds de zomer van 2016 mag hij ook Broadway Dance center toevoegen aan het lijstje.
  Streetdance
  02
 • Stacks Image 110469
  Evy De Beys

  Al van kleins af aan heeft Evy de danskriebels in zich. Daarom besloot ze op zevenjarige leeftijd om dansles te gaan volgen in de stijl clipdance. Wanneer ze enkele jaren later voor het eerst op een kamp discoles kreeg was ze helemaal verkocht. Op haar twaalfde deed ze dan ook auditie voor een wedstrijdteam disco. Ze had de smaak helemaal te pakken waardoor ze nu nog steeds met hart en ziel danst op wedstrijdniveau. Ze danste onder meer in teams van Elke De Pauw, Sandy De Win, Ricardo Oliveira Ferreira en Miguel Vanneste. Hiermee behaalde ze meermaals de Belgische titel. Daarnaast danst ze ook al vele jaren solo en duo, waar ze ook geregeld mee in de prijzen valt. Naast haar passie voor dansen zet Evy zich ook graag in als animator van de speelplaneet in Malle en geeft ze af en toe bijles aan kinderen uit het secundair onderwijs. Momenteel studeert ze geneeskunde aan de KU Leuven met als doel haar droom om kinderarts te worden waar te maken.
  Disco
  04
 • Stacks Image 212276
  Femke Cockx

  Femke danst reeds sinds haar 5 jaar. Ondertussen zo'n 12 jaar lang waarvan ze 8 jaar ervaring opdeed in een discoformatie. Na enkele jaren breidde ze haar stijlen uit met streetdance, popping, house, modern, girly, … een bezig bijtje. Ze maakte reeds deel uit van verschillende succesvolle teams bij JayBeeS, waaronder EQuality. Daarnaast volgt ze dikwijls lessen in binnen- en buitenland bij o.a. Jake Kodish, Michel Froget, Laurent Flament, Shai Mizrahi, EZ Twins, Jardy Santiago, … Ook wekelijkse lessen bij Tamara Arruti staan op haar programma.
  Disco
  03
 • Stacks Image 212273
  Sofie Theunis

  Disco,Kleuters
  07
 • Stacks Image 212288
  Lexi Geys

  Als 3-jarige kleuter zette ze haar eerste stapjes in de danswereld. Sinds toen wist Lexi al dat dit haar grote passie was. Van kleuter tot kinderdans, van ballet tot streetdance, Ze heeft van alle stijlen geproefd. Op haar 6 jaar is ze voor het eerst auditie gaan doen voor een disco wedstrijdteam en dit viel meteen in de smaak. Solo, duo, team, small group, noem maar op, ze deed alles mee en viel ook regelmatig in de prijzen. Niet alleen het disco wedstrijd gebeuren lag haar goed, later is ze ook beginnen deelnemen aan streetdance competities. Eerst begonnen met een duo en ondertussen danst ze bij JayBeeS mee in het succesvolle team EQuality. In 2018 sluit ze voor zichzelf het disco gebeuren af als danser en gaat ze vanaf nu haar ervaringen doorgeven als coach. Ook heeft ze ondertussen al een heel aantal jaar modern achter de rug en haalde in 2018 het diploma "initiator jazzdance". Hier blijft ze hard mee werken en in verdiepen maar geeft ze ook haar passie door.
  Disco,Modern
  05
 • Stacks Image 212293
  Cleo Vanlommel
  Ragga/Dancehall
  10
 • Stacks Image 212298
  Eric Jusu
  Afro
  06
Tab 2
Geopend in september 2003. Een oude drukkerij in het centrum van Turnhout deed perfect dienst als "verbouwproject". Een half jaar was er nodig om de grote hal om te bouwen tot danszaal. Een jaartje later werd ook de tweede zaal in gebruik genomen.

Het danscenter beschikt over 2 ruime danszalen met parketvloer en professionele muziekinstallatie. Beide zalen beschikken over voldoende zitplaatsen zodat ouders steeds de lessen van hun kinderen kunnen bijwonen. Daarnaast is er in de grote zaal een toog met een ruim aanbod aan drank en versnaperingen.
Stacks Image 111910
Stacks Image 111912
Voor de rokers hebben we onlangs een overkapping geplaatst waardoor het tijdens het typisch Belgisch weer ook mogelijk is om 'gezonde lucht' op te doen. Het danscenter is gelegen aan het Boomgaardplein: een ruime, gratis(!) parking dewelke makkelijk te bereiken is vanaf de Turnhoutse ring.

Als familie heten we u van harte welkom in onze dansschool!
Stacks Image 111968
Tab 3
Stacks Image 110475
JayBeeS organiseert jaarlijks een grootse dansshow voor alle geïnteresseerden. Tot en met 2014 ging deze steeds door in onze eigen zalen, maar door het grote succes waren we genoodzaakt uit te wijken naar een grotere locatie: de Warande. En terecht, want de eerste 2 edities waren goed voor telkens 4 uitverkochte zalen!

De foto's van onze shows kan u steeds terugvinden op onze Facebookpagina, klik hier.

Hiernaast vindt u een selectie van foto's van onze laatste show.
Stacks Image 111996
Stacks Image 112004
Stacks Image 112012
Stacks Image 113103
Stacks Image 111998
Stacks Image 112006
Stacks Image 112014
Stacks Image 113105
Stacks Image 112000
Stacks Image 112008
Stacks Image 113099
Stacks Image 113107
Stacks Image 112002
Stacks Image 112010
Stacks Image 113101
Stacks Image 113109